Ciao!
Da oltre 9 anni tengo viva l’Officina (ci sono stati periodi di assenza, ma non l’ho mai abbandonata :-) ) che è nata come “raccoglitore digitale” per mio uso personale, ma è via via diventato un luogo di ispirazione anche per chi – come te che stai leggendo queste righe – ama cucinare come me!
La mia “missione” (scusa se ti sembro un po’ presuntuosa ahahah!) è sempre stata quella di condividere le mie ricette, i miei esperimenti, le mie passioni… la mia vita insomma! Spero di esserti stata di aiuto a sperimentare piatti nuovi o riscoprire ricette della tradizione.
Se credi che l’Officina meriti un tuo aiuto – grande o piccolo che sia – sentiti libero di fare una donazione…
Qualsiasi contributo sarà un grande regalo che accetterò con immensa gratitudine!
Grazie Mille!
Tutti i pagamenti sono sicuri ed effettuati tramite PayPal (e non sono rimborsabili). Il tuo indirizzo email non verrà MAI registrato o fornito a terzi per scopi che non siano connessi al pagamento PayPal. Grazie
Hello!
I’ve been writing this blog for over 9 years (though there have been times where I haven’t been very active :-) ). I initially created it to be my “digital cookbook” where I could find all my recipes, but slowly it became an inspiring website for people like you – reading these lines right now – who love to cook!
My “goal” (sorry for sounding so big-headed ahahah) has always been sharing my recipes, my experiments, my passions… basically my whole life! I hope that you have found help here, perhaps experimenting new dishes or re-discovering traditional dishes.
If you think that my Officina deserves your help – small or big it doesn’t matter – feel free to donate…
Anything you can give is very much appreciated and I thank you with all my heart for your support!
Grazie mille!
All payments are secured and through PayPal (and are non-refundable). Your email address will never be recorded or given to anyone for any purpose other than for scheduled payments from PayPal. Thank you
Martina